پایان نامه طراحی سردخانه

پایان نامه طراحی سردخانه

 

پایان نامه طراحی سردخانه

قرار است سردخانه ای در یکی از شهرک های مشهد برای تامین 45000 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو, گوسفند و مرغ از اول تیر ماه تا آخر شهریور ماه برای مصرف دو روز اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و گوشت ذخیره شده تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود(فرض بر آن است که در این سه ماه کشتار وجود ندارد). در بهار و پائیز ,مصرف هر روز کشتار و پس از 24 ساعت نکهداری به بازار عزضه می شود.

...

فرمت فایل: DOC word (قابل ویرایش) تعداد صفحات: 49

 

برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

/ 0 نظر / 10 بازدید